kotiin

kotiin

maanantai 27. helmikuuta 2017

Suomen Juhlavuosi -sukkakeräys Saksalaisittain


Suomi täyttää tänä vuonna 100. Hyvä Suomi.

Tämän juhlavuoden aikana syntyviä varten on järjestetty keräys, jonka nimissä jokaiselle 100-vuotiaaseen Suomeen syntyvälle vauvalle lähetetään villasukat. Lisää keräyksestä voi lukea täältä. Saksassa asuvat suomalaiset ovat nyt lyöneet hynttyyt yhteen ja kutovat innolla sukkia Saksassa tänä vuonna syntyville juhlavuosivauvoille! Innokkaana kutojana halusin minäkin kantaa korteni kekoon ja huomenna lähteekin postin mukana matkaan valmiit sukat Frankfurtiin tulevalle suomalaisäidille.





Joten, onnea tämän vuoden vauvoille! Ne sanovat, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Ei ole kovin paha juttu myöskään syntyä ulkomaille suomalaisena. Minun mielestäni on ihan mahtavaa, että iso porukka saa täällä yhdessä tällaista aikaan. Ihmiset, jotka eivät tunne toisiaan eikä heillä ole muuta yhteistä kuin kotimaa. Minun käsittääkseni kutojia on ilmoittautunut enemmän kuin syntyviä vauvoja on, joten ihan varmasti jokainen halukas saa omalle pikkuiselleen suomitöppöset.


- Tiina

*** There is a campaign going on that includes knitting socks to all Finnish babies being born this year because independent Finland turns 100. Here in Germany people are also knitting with passion. Here is a pair of socks knitted by me that is going to be shipped to Frankfurt. ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti