kotiin

kotiin

torstai 2. helmikuuta 2017

Joulu tuli meille helmikuussa!


Onni on ihana perhe, joka muistaa sinua ajatuksella kerätyillä joululahjoilla. Tässä postauksessa kerroin joulukuussa siitä, kuinka Suomesta lähetetyt joululahjat eivät tulleet perille vaan palautuivat lähettäjälle. Paketti kävi Suomessa ja se lähetettiin uudestaan. Eilen se vihdoin ja viimein löysi tiensä perille ja pääsimme avaamaan joululahjoja. Joten, meillä on tänä vuonna kaksi joulua, yksi helmikuussa ja yksi ensi joulukuussa (yllätys)!

Näin viisaasti eräs rakas ystäväni asian viime joulukuussa muotoili.

Kun kaivoin lahjalaatikon uumenista paketin paketin jälkeen, oli mieli kyllä niin korkealla, ettei rajaa. Koti-ikävä iski kovaa, mutta mukana olleet herkut helpottivat siihen kyllä jonkin verran. Paketti sisälsi mm. käsintehtyjä villasukkia ja lapaset, Marimekon lautasliinoja, Finnlaysonin patalappuja, hapankorppuja ja salmiakkia! Mukana oli myös äidiltäni pyytämääni Novitan 7 Veljestä -lankaa. Paras lanka ikinä! Avomies sai mm. villasukat ja 2 kirjaa, joista toinen kertoi Suomesta saksaksi, ja toinen oli Ian Bowien 'Fun Finland' -kirja. Ihan mahtavaa, sillä nyt avokin on pakko nämä kirjat lukea, ovathan ne lahjoja anopilta, hehe. Tuskin uskaltaa olla lukematta siis. Kenties oppii jotain suomalaisuuden ja kenties jopa avovaimonsa syvimmästä olemuksesta ja sielunmaailmasta. I wish!



Laatikosta löytyi kaikki mitä ihminen tarvitsee. Ainakin lähes.

Kiitos äiti ja Jouni, kiitos Joona ja Armi, kiitos Niko! Täällä on kaksi erittäin tyytyväistä lahjansaajaa. Olo on vieläkin niin onnellinen. En malta odottaa, että pääsen rutistamaan teitä kaikkia. Olette tärkeitä, tärkeimpiä! Ja olen otettu siitä, miten paljon vaivaa olette tämän paketin kasaamiseksi nähneet. 

Kohta aion aloittaa neulomisen ja tehdä lahjalangoista villapolvisukat! Pitää koittaa olla nopea, jotta ehdin käyttää niitä nyt kun on vielä kylmiä ilmoja. Saatanpa keittää myös Juhlamokat ja juoda kaffet parin Geishan kera. Tai ehkä syönkin hapankorppua tai sekoitan dipin ja vedän Taffelit naamaan. Hmmm...


- Tiina (slightly overwhelmed)


*** Our Christmas presents from Finland came to us a bit late; yesterday. Anyway, we were superhappy about them and the best thing is that now we kinda have 2 Christmases this year! I have so many Finnish sweets and snacks that I do not know where to start! My boyfriend got 2 books about Finland. Maybe he will learn something useful, hehe. ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti