kotiin

kotiin

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Rakkaus ja Tasa-Arvo, ONNEA!


Tänään on mahtava päivä. 

Tästä päivästä lähtien Suomen valtion lakien mukaisesti voi aikuinen ihminen mennä naimisiin itse valitsemansa aikuisen puolisonsa kanssa. Kuulostaa uskomattomalta näin ilmaistuna, mutta totta se on, Suomessa tämä on mahdollista kaikille vasta vuonna 2017. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tänään tätä tulee juhlia.

Vuonna 2013 se alkoi, kun Tahdon2013 -kampanja tasa-arvoisen avioliittolain puolestapuhujana keräsi allekirjoituksia kansalaisaloitteeseen. Suomi räjähti puolesta ja vastaan, rakkaus ja tasa-arvo voittivat ja tänään tuon suuren työn tulos on palkittu. 

Toivotan suuresti onnea kaikille niille, jotka eivät aiemmin lain puitteissa voineet, mutta nyt aikovat tämän lakimuutoksen myötä avioitua!




- Tiina

*** Today is a happy day, because as of today, every adult individual can marry their chosen spouse in Finland, according to the law. It sounds crazy, but it was not possible earlier for everyone. Go and check how the situation is in your country from here. Maybe one day Germany too will follow and become one of the pioneer countries in equality matters. For now, I am just proud to be a Finn. ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti