kotiin

kotiin

maanantai 13. helmikuuta 2017

Limusiini kotiin!

Postauksen nimen keksi viime lauantaina juhlaväki juhlahumussa. Meneillään oli kaverin kolmekymppiset ja meno oli mitä mahtavin!

Hampurissa on melko iso määrä suomalaisia ja olen ollut onnekas sen suhteen, että joukosta on löytynyt kohtalotovereita, joiden kanssa on ihana silloin tällöin viettää aikaa ja tehdä kaikenlaista kehittävää ...ja vähemmän kehittävää. Tällä kertaa oli kuitenkin ohjelmassa jotain, mitä ei ole koskaan aikaisemmin tullut tehtyä. Kaverin aviomies järkkäsi hänelle syntymäpäivät, joista sankari itse tiesi etukäteen ainoastaan päivämäärän. Voitte kaikki ihan rauhassa muuttua kateudesta vihreäksi ja katkeroitua omille siipoille, sillä tämä aviomies organisoi kyllä kertakaikkisen mahtavat juhlat. Itse hän jäi kotiin hoitamaan perheen lasta. Edessä oli siis tyttöjen ilta!

Osa porukasta kävi päiväsaikaan keilaamassa, itse en päässyt paikalle, sillä minulla oli eräs toinen kaveri Bremenistä kylässä. Illasta meille oli varattu ravintolasta pöytä ja päivänsankarikin löysi paikalle vaikkei tiennyt edes kenen nimellä pöytävaraus oli tehty. 

Meitä oli lopulta siis kuuden suomineidon seurue, eli erittäin hyvä määrä limusiinillä matkustamiseen! Wait what. Kyllä, iltaan kuului tunnin limusiiniajelu ympäri Hampurin keskustaa. Itse en ollut koskaan ennen limusiinissä istunut, joten olihan se nyt aika siistiä. Meillä oli skumpat, Spotify ja illan ajaksi harjoiteltu "köyhät kyykkyyn" -asenne omasta takaa, joten mitään ei meiltä puuttunut! Tunti limusiinissa kuluu valitettavasti hyvin nopeasti, joten pian oli palattava todellisuuteen ja loput viinit juotiinkin sitten kadulla.







Ajelun ja kadunkulmaviinien jälkeen kivuttiin snobeilemaan korkeuksissa sijaitsevaan "Skyline bar 20up":iin. Näkymät olivat hulppeita ja oluet pieniä. Siinäpä kyseinen paikka pähkinänkuoressa. Baari on vähän "fancy", joten mm. pukukoodi tuli tsekattua etukäteen. Erityistä hämmennystä seurueessamme aiheutti termi "sportlich elegant", saanko kysyä että mitä ihmettä? Noh, ilmeisesti olimme kuitenkin tarpeeksi edustuskelpoisia, sillä ketään ei jätetty aulaan.





Tietenkään ilta ei täysin ilman yastoinkäymisiä voinut sujua, sillä viimeisenä etappina meidän piti olla erään yökerhon kutsuvieraslistalla, mutta paikalle saavuttuamme meitä ei listalta löytynytkään. Sisään olisimme päässeet hieman hintavampaa sisäänpääsymaksua vastaan, mutta koska meidän PITI päästä ilmaiseksi, ei maksaminen ihan hirveästi kiinnostanut. Päätimme siis jatkaa matkaa toisaalle. Hampurin Reeperbahnilla ei onneksi ole vaihtoehdoista pulaa (joskus kun jaksan niin kirjoitan jonkunlaisen Reeperbahn -spesiaalin) ja sisäänpääsyä odotellessa voi vaikka hakea kioskilta oluet, kellonajasta viis.

Kaikenkaikkiaan koko ilta oli ihan mahtava ja syntymäpäiväsankarikin oli onnellinen, mikä on tietenkin tärkeintä. Tällaisia iltoja ei kyllä usein (lue: koskaan) tule vietettyä ja tietenkin pyöreiden täyttämistä pitääkin juhlistaa kunnolla! Ensi vuonna on sitten minun vuoroni. Olkaapa tytöt valmiita!


- Tiina


*** Last Saturday we were celebrating the 30th birthday party of a friend of mine. We were in a restaurant, had a limousine ride through town and had some tiny beers at a skyline bar with awesome views accross Hamburg and the river Elbe. ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti